פאי שוקולד פקאן חלומי מ – 4 מרכיבים בלבד! | השף הלבן

פאי שוקולד פקאן מ – 4 מרכיבים

שילוב מנצח של שוקולד ופקאן בפאי מפתיע במיוחד. קל להכנה, חגיגי ומרשים.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פאי שוקולד פקאן מ – 4 מרכיבים
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו
המרכיבים ל8:
  • 1 חבילה (4950 גרם) בצק פריך למאפים מתוקים "מעדנות" מופשרת לפי ההוראות שעל גבי האריזה
למלית:
  • 200 גרם שוקולד מריר 60%
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק
לקישוט:
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן שלמים
גודל תבנית: תבנית פאי בקוטר 22 ס"מ
הוראות הכנה:
  • 01.

        מפשירים את הבצק בהתאם להוראות על האריזה.

  • 02.

        מעבירים את הבצק לתבנית הפאי, מהדקים בעדינות לדפנות וחותכים את שאריות בצק.

  • 03.

        מקפיאים את התבנית במשך 30 דקות ובינתיים מחממים את התנור ל- 170 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

        מוציאים מהמקפיא ואופים 20-25 דקות או עד שהבצק זהוב מכל הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

        מוציאים ומצננים.

  • 06.

        בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה עד להמסה מלאה.

  • 07.

        מוסיפים את הפקאנים הקצוצים, מערבבים ומעבירים לתבנית הפאי האפויה לשכבה אחידה.

  • 08.

        מסדרים את הפקאנים השלמים מסביב לפאי לקישוט ומעבירים לשעתיים למקרר להתייצבות.  

הכנת? כאן מדרגים
(13)