הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
מנה ראשונה משגעת - חצאי אגס אפויים ממולאים בתערובת גבינות, ריחן, תמרים ואגוזים.
1. מחממים את התנור לחום בינוני־גבוה (200 מעלות). מכינים כלי חסין חום שיכיל 8 חצאי אגס בנוחות. חוצים את האגסים לאורכם ומוציאים את הליבה בעזרת כפית כדורית - מגדילים קצת את ה"גומה" בעזרת הכפית הכדורית.
2. בקערה קטנה מועכים יחד את שתי הגבינות. מוסיפים דבש, תמרים, ריחן, אגוזים ופלפל לפי הטעם, ומערבבים לתערובת אחידה. ממלאים את חצאי האגסים בתערובת - כף גדושה לכל חצי אגס (הכי נוח לעשות זאת בעזרת כף כדורית קפיצית בקוטר 3 ס"מ / בנפח 1 כף). יוצקים את מיץ התפוחים על האגסים מסביב למלית.
3. מכסים את הכלי חסין החום במכסה או בנייר אפייה ומעליו כיסוי הדוק של רדיד אלומיניום. אופים במרכז התנור במשך 50-45 דקות עד שהאגסים מתרככים. מסירים את הכיסוי, מעבירים את התנור למצב גריל, וקולים את חצאי האגסים במשך 4-3 דקות עד שהמלית משחימה קלות. מגישים חם או פושר.