• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • השף הלבן מציע רעיונות לארוחות
  • מנות ראשונות
  • אגסים ממולאים בקרם רוקפור
ספריית-השף
  • פאי גבינה עם פירות יער
  • תפוחי אדמה צלויים בירקות וקצ'קבל
  • קרפצ'יו סינטה
  • ניוקי מוקפץ בשמנת , קישואים ומרווה

אגסים ממולאים בקרם רוקפור

מנה ראשונה משגעת - חצאי אגס אפויים ממולאים בתערובת גבינות, ריחן, תמרים ואגוזים.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
 אגסים ממולאים בקרם רוקפור
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 אגסים גדולים בשלים (חומים, ירוקים או אדומים)
  • 4 כפות גבינת שמנת "נפוליאון" 16% בטעם טבעי
  • 50 גרם גבינת רוקפור־גליל "תנובה" מפוררת
  • 1 כף דבש
  • 2 תמרי מג'הול קצוצים
  • 1 כף ריחן קצוץ
  • 1 כף גדושה אגוזי מלך קצוצים דק
  • קורט פלפל לבן
  • ⅔ כוס מיץ תפוחים טבעי

איך מכינים:

1. מחממים את התנור לחום בינוני־גבוה (200 מעלות). מכינים כלי חסין חום שיכיל 8 חצאי אגס בנוחות. חוצים את האגסים לאורכם ומוציאים את הליבה בעזרת כפית כדורית - מגדילים קצת את ה"גומה" בעזרת הכפית הכדורית.
2. בקערה קטנה מועכים יחד את שתי הגבינות. מוסיפים דבש, תמרים, ריחן, אגוזים ופלפל לפי הטעם, ומערבבים לתערובת אחידה. ממלאים את חצאי האגסים בתערובת - כף גדושה לכל חצי אגס (הכי נוח לעשות זאת בעזרת כף כדורית קפיצית בקוטר 3 ס"מ / בנפח 1 כף). יוצקים את מיץ התפוחים על האגסים מסביב למלית.
3. מכסים את הכלי חסין החום במכסה או בנייר אפייה ומעליו כיסוי הדוק של רדיד אלומיניום. אופים במרכז התנור במשך 50-45 דקות עד שהאגסים מתרככים. מסירים את הכיסוי, מעבירים את התנור למצב גריל, וקולים את חצאי האגסים במשך 4-3 דקות עד שהמלית משחימה קלות. מגישים חם או פושר.




דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פאי גבינה עם פירות יער
  • תפוחי אדמה צלויים בירקות וקצ'קבל
  • קרפצ'יו סינטה
  • ניוקי מוקפץ בשמנת , קישואים ומרווה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו