מתכון חומיות שוקולד ואגוזים כשרות לפסח | השף הלבן

חומיות שוקולד ואגוזים כשרות לפסח

בראוניז לפסח עשיר בשוקולד ואגוזים

מאת: גליה פרנסקי
חלבי סוג מתכון
קל רמת מיומנות
חומיות שוקולד ואגוזים כשרות לפסח
המרכיבים ל35 עוגיות:
  • 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 125 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס קמח מצה לעוגה
  • קורט מלח
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
הוראות הכנה:
  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    ממיסים את החמאה בסיר מעל להבה נמוכה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהתערובת חלקה ואחידה. מסירים מהאש ובוחשים פנימה את הסוכר. מערבבים היטב. מכבים את האש.

  • 03.

    טורפים את הביצים לתוך התערובת - אחת בכל פעם. מוסיפים את הוניל ומערבבים היטב.

  • 04.

    מנפים קמח מצה ומלח לתוך הסיר ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את האגוזים ומערבבים

  • 05.

    משטחים את התערובת בתבנית מלבנית 23X30 ס"מ משומנת.

  • 06.

    אופים במשך 30-35 דקות בחום בינוני 180 עד שעוגה מתקשה אבל מרכזה עדיין לח מעט.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 07.

    מצננים וחותכים לריבועים.

הכנת? כאן מדרגים
(31)