פשטידת מקרוני | השף הלבן

פשטידת מקרוני

מתכון לפשטידת פסטה וגבינות יוונית נפלאה שעוברת מדור לדור

מאת: אנה קריספי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל4:
  • 2 כפות קמח
  • 250 גרם גבינה בולגרית 24% של פיראוס
  • 250 גרם פטה כבשים 20% של פיראוס
  • חצי חבילת מקרוני מס 7
  • 4 ביצים
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • חצי כוס שמן זית
הוראות הכנה:
  • 01.

    מרתיחים סיר מים עם כפית מלח ומבשלים את המקרוני לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    שמים בקערה את יתר הרכיבים ומערבבים ביחד.

  • 03.

    מזליפים שמן זית על התבנית.

  • 04.

    מערבבים את המלית ביחד עם הפסטה ושמים בתבנית בתנור על 180 מעלות למשך 45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)