מתכון פסטה ברוטב שמנת פטריות ועירית | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת פטריות ועירית

פסטה ברוטב עשיר, מתכון פשוט והנאה מובטחת

מאת: ענתי ונרקיס בדיחי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת פטריות ועירית
המרכיבים ל2 מנות:
  • 1 חבילת פסטה רחבה או כל סוג אחר
  • 1 שמנת לבישול 15% (מי שבדיאטה ניתן להחליף ל10%)
  • 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות (לחתוך לפרוסות)
  • מעט חמאת תנובה לטיגון
  • שום קצוץ טרי (3 שיניים)
  • עירית קצוצה טרי
  • בזיליקום קצוץ טרי
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1 תיבולית של קנור פטריות
הוראות הכנה:
  • 01.

    מרתיחים מים מוסיפים מעט שמן קנולה ומעט מלח מוסיפים את הפסטה ומביאים לרתיחה לאחר שמוכן שופכים למסננת ושוטפים מתחת לזרם מים, שמה בצד.

  • 02.

    מתיכים חמאה במחבת ומוסיפים את הפטריות השטופות מטגנים עד להשחמה.

  • 03.

     מחממים חמאה, מוסיפים את השמנת לבישול וקוביית טיבולית, שום ובזיליקום. מערבבים עד לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים קורט אגוז מוסקט, מערבבים ומוסיפים את הפטריות.

  • 04.

     שופכים את הפסטה לתוך הרוטב המוכן ומערבבים כדקה (כדי לחמם את הפסטה שהתקררה).

  • 05.

    להגשה : שופכים לצלחת עמוקה ובוזקים מעל עירית קצוצה טריה.  

הכנת? כאן מדרגים
(158)