פסטה ברוטב אדום - פשוט וטעים | השף הלבן

פסטה ברוטב אדום

פסטה טעימה וקלה להכנה

מאת: נעה לב
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פסטה ברוטב אדום
המרכיבים ל6 מנות:
  • *חבילת פסטה ספגטי
  • *רסק עגבניות
  • *כוס מים
  • *בצל
  • *שום
  • *עגבניות
תבלון:
  • כורכום
  • חוואיז'
  • פפריקה אדומה
  • פלפל
  • מלח
  • אורגנו
  • אפשר להוסיף פטרוזליה
הוראות הכנה:
  • 01.

    מכינים את הפסטה באופן הרצוי.

  • 02.

    לוקחים בסיר נפרד את הרסק עגבניות עם הבצל והעגבניות והשום ונותנים להתבשל 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוספים את התבלינים.

  • 04.

    כורכום כפית אחת.

  • 05.

    פפריקה לפי הצורך.מלח ופלפל לפי הצורך.אורגנו כפית וחצי.חוויאז' כף אחת.מחכים עד לרתיחה..

הכנת? כאן מדרגים
(2381)