סלט פסטה עם ברוקולי, אפונה עדינה וגבינה בולגרית | השף הלבן

סלט פסטה עם ברוקולי, אפונה עדינה וגבינה בולגרית

פסטה רעננה ועשירה בדברים טובים!

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט פסטה עם ברוקולי, אפונה עדינה וגבינה בולגרית
המרכיבים ל4-5 מנות:
  • 450 גרם ברוקולי מוקפא "סנפרוסט"
  • 2.5 כפות שמן זית
  • מלח
  • 200 גרם (1/3 שקית) אפונה עדינה קפואה סנפרוסט
  • 250 גרם (1/2 חבילה) פסטה בצורת פרפרים
  • 200 גרם גבינה בולגרית פיראוס 5% שומן חתוכה לקוביות קטנות
הוראות הכנה:
  • 01.

    38 נקודות כל מנה,

  • 02.

    5-

  • 03.

    5 נקודות למנה | ל-4 מנות- 420 קלוריות, ל-5 מנות- 336 קלוריות

  • 04.

    מרתיחים סיר מים, כשהמים רותחים זורקים את הברוקולי לסיר, מבשלים במשך 2 דקות ללא כיסוי ומעבירים למסננת. בסיר, שכעת ריק, מחממים כף שמן זית על אש גבוהה. כשהשמן חם מחזירים את הברוקולי לסיר, מתבלים במלח, מקפיצים-מערבבים במשך חצי דקה ומסירים מן האש.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 05.

    שמים אפונה עדינה בקערה קטנה-בינונית חסינת-חום. מוסיפים מים רותחים, ממתינים דקה ומסננים. מחזירים לקערה, יוצקים שוב מים רותחים (מרתיחים מחדש בקומקום), ממתינים 2 דקות ומסננים. מערבבים עם כפית שמן זית ושמים בצד.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומערבבים עם כף שמן זית.

  • 07.

    מוסיפים לפסטה ברוקולי ואפונה מבושלים וקוביות גבינה בולגרית. מערבבים בעדינות (אין צורך להמליח משום שהגבינה מלוחה) ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)