מתכון מוס בנופי שוקולד מ-4 מרכיבים | השף הלבן

מוס בנופי שוקולד מ-4 מרכיבים

קינוח טעים, מרשים ומהיר הכנה מארבעה מוצרים בלבד.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מוס בנופי שוקולד מ-4 מרכיבים
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל4:
  • 3 כפות ריבת חלב
  • 2 בננות בשלות נטולות כתמים
  • 2 גביעים יולו שוקולד מריר בטעם בנופי פאי
  • ½ כוס (125 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
הוראות הכנה:
  • 01.

    שמים את ריבת החלב בקערית ומניחים מעל כלי מלא מים רותחים (מהקומקום) כדי שריבת החלב תתרכך ותהיה נוחה לזילוף. קולפים את הבננות ופורסים אותן לפרוסות דקות.

  • 02.

    מכינים 4 כוסות קינוח. מחלקים כפית גדושה של יולו לכל כוס. מסדרים על היולו 8-6 פרוסות בננה, ומזלפים כפית מריבת החלב.

  • 03.

    מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים לקצפת את היולו הנותר ומבליעים בתנועות קיפול. מחלקים את התערובת בין הכוסות. מסדרים על כל מנה שלוש פרוסות בננה, ומזלפים ריבת חלב (אם הקינוח אינו מיועד לילדים, אפשר לעטר במעט אגוזים קצוצים). שומרים במקרר בכלי מכוסה עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(3)