מתכון רולדת תותים | השף הלבן

רולדת תותים

מארבעה מרכיבים תוכלו להוציא מעדן תותים מושלם

מאת: רויטל אלפנדרי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
רולדת תותים
המרכיבים ל10 מנות:
  • 6 חלבונים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 סלסילות תותים
הוראות הכנה:
  • 01.

    מקציפים לקצף חזק את החלבונים והסוכר. משטחים על תבנית מלבנית על נייר אפיה ואופים בחום 180 מעלות למשך 45-60 דקות תלוי בתנור.

    טיימר מופעל
    00:00:00
  • 02.

    מוציאים מהתנור, הופכים את הבצק על מגבת לחה ומגלגלים לרולדה.

  • 03.

    מכינים קצפת מהשמנת המתוקה ופורסים את התותים לפרוסות אורך.

  • 04.

    משטחים את הרולדה, מורחים חצי מכמות הקצפת על הרולדה ומפזרים חצי מכמות התותים. מגלגלים שוב בעדינות.

  • 05.

    מורחים את יתרת הקצפת על הרולדה ומסדרים את יתרת התותים. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. פורסים לפרוסות בזהירות ומגישים ליד תה צמחים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(36)