מתכון עוגת קרמבו מפנקת | השף הלבן

עוגת קרמבו

אחת העוגות האהובות והטעימות ביותר – עוגת קרמבו עם תחתית שוקולד אפויה, קרם וניל עשיר וציפוי גנאש. מתכון שקוצר מחמאות בקלות

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
עוגת קרמבו
המרכיבים לתבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ:
תחתית:
  • 6 ביצים מופרדות
  • 3/4 כוס סוכר
  • 4 כפות קקאו
  • 3 כפות קמח רגיל
  • 1 כף שמן
לשכבת הקרם:
  • 1 קופסת איסטנט פודינג וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
לציפוי:
  • 1/2 קופסת שמנת מתוקה
  • 125 גרם שוקולד חלב
הוראות הכנה:
  • 01.

    מקציפים חלבונים לקצף קשה ומוסיפים סוכר.

  • 02.

    מוסיפים חלמונים,קקאו,קמח,וכף שמן.

  • 03.

    מעברים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני, לכ-10 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    הכנת הקרם: מקציפים אינסטנט פודינגף שמנת מתוקה וחלב עד לקבלת קרם אחיד. יוצקים על העוגה לאחר שהוצאנו אותה מהתנור והיא הצטננה בחוץ.

  • 05.

    הכנת הציפוי:מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן, עד לסף רתיחה. מכבים את הגז ושופכים פנימה את קוביות השוקולד המריר. מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד. יוצקים על העוגה. למתכוןעוגת קרמבונוסף של השף הלבן >>

הכנת? כאן מדרגים
(335)