מתכון עוגת קרלו שוקו וניל | השף הלבן

עוגת קרלו שוקו וניל

עוגת שוקולד מעדן קרלו שילדים יאהבו להכין

מאת: רינה חן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת קרלו שוקו וניל
המרכיבים ל12 מנות/ תבנית מרובעת 33x20:
מרכיבים:
  • 4 קרלו וניל
  • 4 קרלו שוקו
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 חבילת עוגיות פתי בר
  • 1/2 כוס חלב
לקישוט:
  • 1 מיכל שמנת להקצפה של השף הלבן
  • 2 קרלו בטעם אהוב (שוקו/וניל/בננה)
הוראות הכנה:
  • 01.

    טובלים קלות את העוגיות בחלב

  • 02.

    שוטחים על תבנית אפיה

  • 03.

    מערבבים את הקרלו בטעם שוקו עם כף קונפלור

  • 04.

    יוצקים את התערובת על העוגיות

  • 05.

    יוצרים שוב משטח של עוגיות טבולות בחלב

  • 06.

    מערבבים את גביעי הקרלו וניל עם כף קורנפלור

  • 07.

    יוצקים על העוגיות

  • 08.

    מפוררים גס כ- 15 עוגיות נוספות ומפזרים על שכבת הוניל

  • 09.

    מקציפים את השמנת היטב, מוסיפים בבחישה עדינה את הקרלו הכי אהוב

  • 10.

    מקררים כשעה אפשר לגרד שוקולד חלב על הקצפת  

הכנת? כאן מדרגים
(60)