מתכון עוגת פצפוצי אורז ומוס ריבת חלב | השף הלבן

עוגת פצפוצי אורז ומוס ריבת חלב

הגולשת אבירם שירן משתפת אותנו במתכון לעוגה כשרה לפסח, בטעמים ממכרים

מאת: שירן אבירם
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת פצפוצי אורז ומוס ריבת חלב
המרכיבים ל12 מנות:
  • לבסיס: 200 גרם שוקולד מריר, 2 כוסות פצפוצי אורז
  • למוס ריבת החלב: 2 מיכלי שמנת מתוקה, 2 כוסות חלב, 1 אינסטנט פודינג וניל, 1 אינטסנט פודינג ריבת חלב, 25 גרם חמאה. לציפוי: 200 גרם שוקולד מריר, 200 מ"ל שמנת מתוקה.
הוראות הכנה:
  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    הבסיס: ממיסים את השוקולד ומערבבים עם פצפוצי האורז עד שכולם מכוסים.

  • 03.

    משטחים את התערובת עם כף על תחתית התבנית ומקפיאים (10 דקות לפחות עד שמתייצב).

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    למוס: מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב וסמיך. משטחים על התחתית ומקררים במקרר לילה לפחות.

  • 05.

    לציפוי: מרתיחים את השמנת, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על העוגה ומקררים מספר דקות עד להתייצבות השוקולד.

הכנת? כאן מדרגים
(95)