מתכון עוגת פודינג | השף הלבן

עוגת פודינג

עוגה מרהיבה המורכבת מתחתית עשויית ביסקוויטים, מילוי פודינג ושמנת וציפוי עשוי שוקולד, מנה שילדים אוהבים במיוחד

מאת: אודית אבו גנב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
עוגת פודינג
המרכיבים ל15-25 מנות/תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ:
לבסיס:
  • 1 שקית ביסקוויט (פירורים)
  • 1 חבילת חמאה (להמסה)
  • 4 כפות חלב
למילוי:
  • 3 שקיות פודינג (בחירת טעם לפי העדפה אישית)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 3 מיכלי שמנת חמוצה
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית ג'לטין
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד (מריר או לבן)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
  • 01.

    לתחתית: מערבבים היטב את פירורי הביסקוויט עם חמאה מומסת וחלב, מחלקים לשתי קערות, באחת מהן שופכים 3/4 מהכמות לצורך הכנת תחתית העוגה.

  • 02.

    למילוי: מקציפים במיקסר כ-10 דקות את הפודינג, שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, חלב וסוכר ביחד, עד לקבלת מרקם אחיד.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

     מכינים את הג'לטין לפי ההוראות היצרן ומוסיפים לתערובת.

  • 04.

     מקציפים את התערובת במיקסר עד קבלת מרקם אחיד כ-5 דקות, ושמים את המילוי על תחתית העוגה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

     לציפוי: ממיסים את השוקולד (במיקרוגל או בסיר בתוכו מים ועליו שמים קערה ובתוכה שוקולד) מערבבים עם שמנת מתוקה ומוסיפים מעל המילוי.

  • 06.

    שופכים על העוגה את רבע הכמות בקערה ששמרנו מהכנת התחתית.

  • 07.

    מכניסים למקרר למשך 3 שעות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(170)