עוגת גבינה עם תפוחים וקציפת שוקולד לבן
עוגת גבינה עם תפוחים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינוני
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:
לקציפת שוקולד לבן
- 100 גרם שוקולד לבן
לבצק
- 120 גרם חמאה רכה
- 2 כפות סוכר
- 1 חלמון
- 2 כפות חלב
למלית תפוחים
- 3/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
לקרם גבינה
- כוס סוכר
- שקית וחצי ג'לטין
- 500 גרם גבינה לבנה
- 1 שמנת מתוקה השף הלבן 32%
- 1.5 כוסות קמח
- 8 תפוחי עץ קלופים
- 2 שמנת מתוקה 32%
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה: קציפת שוקולד:
-
02.
יום לפני: מחממים בסיר קטן שמנת מתוקה, מכבים את האש וממיסים את השוקולד הלבן.
-
03.
מאחסנים במקרר ללילה.
-
04.
מוציאים מהמקרר ומקציפים. בצק:
-
05.
מעבדים את החומרים לבצק אחיד.
-
06.
מרדדים ומשטחים על תבנית משומנת.
-
07.
אופים ב-180 מעלות במשך 20 דקות. מלית תפוחים:
טיימר מופעל
-
08.
חותכים את התפוחים ומבשלים יחד עם הסוכר והמים במשך 10 דקות. גבינה:
טיימר מופעל
-
09.
מערבבים את הג'לטין עם חצי קופסת שמנת מתוקה ומשהים כ-20 דקות.
טיימר מופעל
-
10.
מחממים במיקרו ב"פולסים" של 10 שניות עד שנמס.
-
11.
מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים את הגבינה הלבנה והג'לטין המומס. הרכבת העוגה:
-
12.
שמים את מלית התפוחים על הבצק האפוי.
-
13.
שופכים את הגבינה ומשטחים.
-
14.
מאחסנים במקרר כשלוש שעות.
-
15.
מורחים את קציפת השוקולד על העוגה ומאחסנים לעוד שעה במקרר.
הכנת? כאן מדרגים