עוגת ביסקוויטים קפואה ומשודרגת בשתי דקות! | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים קפואה ומשודרגת, זולה ב-2 דקות

עוגת ביסקוויטים קפואה, טעימה כמו גלידה. עם ציפוי המפתיע שמחליף את הסוכר

מאת: שרון י.
חלבי סוג מתכון
קל רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים קפואה ומשודרגת, זולה ב-2 דקות
המרכיבים ל10 מנות:
  • 2 חבילות פודינג וניל
  • 2 מיכלי שמנת השף הלבן
  • 2 כוסות חלב
  • ביסקוויטים
לציפוי:
  • אופציה 1: שבבי מקופלת שוקולד לבן ורגיל
  • אופציה 2: שוקולד צ'יפס
  • אופציה 3: שבבי שוקולד מריר וקוקוס
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים את הפודינג, החלב והשמנת טוב, שמים לב שאין גושים

  • 02.

    שמים כוס עם חלב בצד, טובלים כל ביסוויט ומניחים בתבנית.

  • 03.

    אחרי שורה של ביסקוויטים רטובים שמים כמות נדיבה של הרוטב

  • 04.

    מכינים כ4 שכבות כאלה כשבסוף שמים הכי הרבה מהבלילה ומכניסים למקפיא

  • 05.

    אחרי חצי שעה מוציאים רק בשביל להוסיף את הציפוי המשדרג לבחירתכם, שוקולד, שמנת וביסקוויטים זה מתכון מנצח!

  • 06.

    מחזירים למקפיא לעוד כשעה ואוכלים העוגה צריכה להיות חצי קפואה, מומלץ!

הכנת? כאן מדרגים
(376)