עוגה בחושה הפוכה עם אננס ולימונצ'לו | השף הלבן

עוגה בחושה הפוכה עם אננס ולימונצ'לו

עוגה בחושה מיוחד וביתית, רכה, קלה להכנה עם טעמים רעננים עם טעמים של אננס ולימון שתשדרג לכם את הקיץ

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגות בחושות
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל12:
מרכיבים:
  • 1 שקית אננס "סנפרוסט", מופשר ומסונן
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס יוגורט תנובה
  • 4 כפות לימונצ'לו
  • 1 כף גרידת קליפת לימון
  • 3 ביצים
  • קורט מלח
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 2 כוסות קמח תופח
להגשה: אבקת סוכר
גודל תבנית: תבנית עגולה 26-28
הוראות הכנה:
  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית. מחלקים את שקית האננס לשני חצאים - ממיינים את האננס כך שבאחד החצאים יהיו החתיכות היפות יותר.

  • 03.

    שמים במעבד מזון את חלק האננס הפחות יפה יחד עם יתר המרכיבים למעט הקמח ומעבדים לבלילה אחידה (האננס לא חייב להיות טחון לגמרי). מוסיפים קמח ומעבדים לעיסה אחידה.

  • 04.

    מסדרים את החתיכות היפות של האננס על בסיס התבנית המשומנת ויוצקים עליהם את עיסת העוגה. אופים כ-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    להגשה הופכים את העוגה ובוזקים מעט אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)