ברד פודינג YOLO לבן | השף הלבן

ברד פודינג YOLO לבן

ברד פודינג הוא קינוח אנגלי מסורתי. אנחנו בחרנו לעשות את הגרסה השוקולדית שלו

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
המרכיבים ל6:
  • 1/2 חלה (לא חייבת להיות טריה) חתוכה לפרוסות בעובי של כסנטימטר וחצי
  • 2 מיכלים יולו לבן
  • 500 מ"ל (מיכל גדול או 2 מיכלים קטנים) שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 3 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • אופציה לתוספת: פצפוצי שוקולד
גודל תבנית: תבנית בקוטר 20 ס"מ
הוראות הכנה:
  • 01.

    מסדרים את פרוסות החלה בתבנית. אם רוצים תוספת של פצפוצי שוקולד מפזרים את הפצפוצים בשלב זה על גבי התבנית.

  • 02.

    מערבבים את היולו עם השמנת המתוקה, הביצים ותמצית הוניל לתערובת אחידה ומעט דלילה ויוצקים מעל החלות. מניחים לתערובת לנוח למשך כחצי שעה לשם ספיחת נוזלים.

  • 03.

    אופים את התערובת בחום של 180 מעלות במשך כחצי שעה.

  • 04.

    מגישים חם מהתנור – אשר להגיש עם יולו שוקולד כרוטב נלווה.

הכנת? כאן מדרגים
(2)