ברד פודינג עוגת גבינה ותותים – השילוב המפנק | השף הלבן

ברד פודינג עוגת גבינה ותותים

שילוב מנצח בין שני הקינוחים המפנקים ביותר – עוגת גבינה עם תותים או פירות יער וברד פודינג. וכבונוס, הקינוח הזה כל כך קל להכנה! דור משה עם מתכון הברקה

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
ברד פודינג עוגת גבינה ותותים
צילום: דור משה עיצוב: דור משה
המרכיבים ל8-10:
  • חלה בינונית פרוסה לקוביות גדולות
  • 4 ביצים בגודל L
  • 3 חלמונים מביצה בגודל L
  • ¼ 1 כוסות חלב 3% תנובה
  • 1 מיכל (או חצי מיכל 500 מ"ל) שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
  • ¾ כוס (150 גרם) סוכר לבן + 2 כפות לפיזור על המאפה
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידה מלימון שלם
  • 1/2 חבילה גבינת כנען "תנובה" מפוררת דק
  • 1 קופסת תותים קטנה - פרוסים לפרוסות עבות (אפשר לשמור מעט תותים חצויים לקישוט מלמעלה) / קופסת פירות יער קפואים או טריים
גודל תבנית: תבנית מלבנית בגודל של 20X30
הוראות הכנה:
  • 01.

    בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלמונים, החלב, השמנת, ¾ כוס הסוכר, המלח וגרידת הלימון. מוסיפים פנימה את פירורי הגבינה. מערבבים פנימה את קוביות החלה והפירות ומערבבים עד שהפירות מפוזרים בצורה די אחידה. 

  • 02.

    מעבירים את התערובת לתבנית ונותנים לתערובת לספוג את הנוזלים במשך חצי שעה לפחות, לפני האפייה. 

  • 03.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

  • 04.

    מפזרים על המאפה שתי כפות סוכר ואופים כ-40 דקות, עד שהמאפה מתחיל להזהיב.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(5)