סלט שורשים עם בולגרית חלפיניו – מרענן ומלא ויטמינים | השף הלבן

סלט שורשים עם בולגרית חלפיניו

סלט מרענן, עמוס בוויטמינים וסיבים תזונתיים, והכי חשוב – טעים במיוחד. מתכון של אפרת ליכטנשטט לסלט שורשים "כמו בבית קפה" בשדרוג של גבינה בולגרית עם חלפיניו

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט שורשים עם בולגרית חלפיניו
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל2:
  • 1 קולורבי
  • 1 סלק בינוני
  • 2 גזרים
  • ¼ כרוב סגול בינוני
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 100 גרם גבינה בולגרית עם חלפיניו "פיראוס"
  • שדרוגים: חופן חמוציות, חופן קשיו
לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כף דבש
  • ¼ כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
הוראות הכנה:
  • 01.

    0001pt;">

  • 02.

     בצנצנת קטנה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. אין צורך להמליח יתר על המידה כי המליחות בסלט מגיעה עם השדרוג של הגבינה.

  • 03.

    0001pt;">

  • 04.

     חותכים את הגזר, הקולורבי והסלק לז׳וליאנים - מקלות ארוכים ודקיקים.

  • 05.

    0001pt;">

  • 06.

     את הסלק החתוך שמים מיד בקערה עם מי קרח עד ההגשה. הפעולה תמנע ממנו לצבוע את הסלט בוורוד.

  • 07.

    0001pt;">

  • 08.

     בקערה גדולה מניחים את כל מרכיבי הסלט. סמוך להגשה מוסיפים את הסלק (מסונן מהמים) ואת הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(12)