סלט פול ירוק אביבי | השף הלבן

סלט פול ירוק אביבי

סלט עשיר ומפנק.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט פול ירוק אביבי
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4 מנות:
  • 1 שקית (800 גרם) פול ירוק של סנפרוסט
  • 1 אבוקדו בשל, חתוך לקוביות
  • 3 גבעולי בצל ירוק, שטופים וקצוצים דק
  • 1 שן שום, כתושה וקצוצה דק
  • קליפה מגוררת מ-1 לימון
  • צרור עלי כוסברה, שטופים וקצוצים
  • חופן פיסטוקים, קלויים במחבת יבשה וקצוצים דק
  • מיץ לימון סחוט טרי
  • מעט מלח ים, לפי הטעם (לא חובה)
  • פלפל גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
  • 01.

    קלוריות: 326 למנה | נקודות שומרי משקל: 8 למנה

  • 02.

    מבשלים את הפול לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי השקית. מסננים ומניחים בקערה.

  • 03.

    מוסיפים את קוביות האבוקדו, בצל ירוק קצוץ, שום וקליפת לימון ומערבבים.

  • 04.

    מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם.

  • 05.

    מפזרים מעל פיסטוקים קלויים וכוסברה ומגישים מיד. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)