סלט ירוק-כתום | השף הלבן

סלט ירוק-כתום

סלט מרענן וטעים במיוחד.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט ירוק-כתום
צילום: ליטל ארזי עיצוב: ליטל ארזי
המרכיבים ל2 מנות:
  • 2 חופני רשאד
  • 2 חופני ארוגולה
  • 1/2 כוס עלי זעתר
  • 1/2 כוס עלי נענע קרועים ביד
  • 1 כוס קוביות דלעת + 80 גרם דלעת
  • 2 כפות שמן זית
  • 40 גרם גבינת גבע פרמזן קולקשן
  • לרוטב:
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כף פרג שלם
  • 1/2 שן שום כתושה
  • 1 כף דבש
  • 1/4 כפית חריף אש אוליביה
  • מלח (לפי הטעם)
הוראות הכנה:
  • 01.

    קלוריות: 375 למנה | נקודות שומרי משקל: 6 למנה

  • 02.

    להכנת הרוטב: לערבב את כל החומרים יחדיו בעזרת מטרפה ולשמור בצד.

  • 03.

    להכנת קוביות דלעת: לערבב את הקוביות דלעת עם 2 כפות שמן, מלח+ פלפל ולהקפיץ על מחבת חמה עד שהקוביות רכות ומקבלות חריכה קלה.

  • 04.

    בעזרת מנדולינה או קולפן ליצור רצועות דקות מכמות הדלעת הנוספת.

  • 05.

    בעזרת קולפן, ליצור קילופי פרמז'ן.

  • 06.

    לערבב את כל העלים הירוקים עם הרוטב ולהניח על צלחת הגשה, מעל לפזר את הקוביות דלעת, הרצועות, וגילופי הפרמז'ן.

הכנת? כאן מדרגים
(0)