גלילי גבינה צהובה ולחם מטוגנים – מנה מעוררת תיאבון | השף הלבן

גלילי גבינה צהובה ולחם מטוגנים

אודי ברקן ואושר אידלמן עם מתכון ללחם מטוגן מעורר תיאבון ומשודרג עם גבינת עמק

מאת: אודי ברקן ואושר אידלמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
גלילי גבינה צהובה ולחם מטוגנים
צילום: אודי דגן עיצוב: חמוטל יעקובוביץ'
המרכיבים ל5 מנות:
  • 5 פרוסות של חלה מרובעת בעובי 1-2 ס"מ
  • 5 פרוסות גבינת גלבוע 12% שומן
  • 5 כפיות ממרח עגבניות מיובשות "אוליביה"
לטיגון:
  • 1 כף חמאת "תנובה"
להגשה:
  • סלט ירוק – סלנובה רוקט ובצל ירוק + שמן זית מיץ לימון ודבש
הוראות הכנה:
  • 01.

    מסירים את הקרום של פרוסות החלה.

  • 02.

    משטחים כל פרוסת חלה בעזרת מערוך ומורחים על כל אחת כפית ממרח.

  • 03.

    מניחים פרוסת גבינה צהובה מעל כל פרוסה ומגלגלים באדיקות (מומלץ להרטיב מעט את קצה הפרוסה לפני ההידוק הסופי).

  • 04.

    מורחים כל פרוסה בחמאה מומסת ומשחימים היטב מכל הצדדים במחבת.

  • 05.

    מגישים ליד סלט ירקות.

הכנת? כאן מדרגים
(6)