עוגת קרם גבינה ופירורים במתכון מהיר וקל | השף הלבן

מתכון לעוגת קרם גבינה ופירורים במתכון מהיר וקל

עוגת גבינה חגיגית

מאת: חנה מאיוסט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון לעוגת קרם גבינה ופירורים במתכון מהיר וקל
המרכיבים ל16 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:
לבצק
  • 2 כוסות קמח
  • חצי אבקת אפייה
  • 2 חלמונים
  • שקית סוכר וניל
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כוס סוכר
  • כף קליפת לימון מגוררת
למלית
  • 1/2 ק"ג גבינה לבנה 5%
  • 1/2 שקית סוכר וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כפות סוכר
  • שמנת מתוקה
  • קליפת לימון מגוררת
הוראות הכנה:
  • 01.

    בקערה שמים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק פריך.

  • 02.

     2/3 בצק משטחים בתבנית קפיצית עגולה מספר 26 ואת השליש הנותר משטחים על תבנית קטנה יותר אופים בחום בנוני עד להזהבה, נותנים לבצק להתקרר.

  • 03.

    מערבבים את הגבינה עם סוכר וניל, 3/4 כוס סוכר וקליפת לימון מגוררת.

  • 04.

    מקציפים את השמנת עם 2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת ומערבבים עם תערובת הגבינה, יוצקים אותה על הבצק האפוי בתבנית העגולה.

  • 05.

    מפוררים את הבצק שבתבנית הקטנה וזורים את הפירורים מעל הגבינה.

  • 06.

    שמים את העוגה במקרר למשך הלילה.

הכנת? כאן מדרגים
(65)