מתכון סחוג אדום תימני | השף הלבן

סחוג אדום תימני

טיפת סחוג חריף תוצרת בית יכולה לשדרג באחת מספר רב של מנות ולהוסיף להן פיקנטיות טעימה ביותר

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סחוג אדום תימני
המרכיבים לצנצנת סחוג:
  • 8 פלפלים ירוקים חריפים מאוד
  • 3 פלפלים אדומים קטנים חריפים (פלפל שאטה)
  • 4 עלי נענע או כוסברה
  • 8 שיני שום
  • 1 כף שמן
  • 7 ניצני ציפורן
  • 1 עגבניה בינונית
הוראות הכנה:
  • 01.

    טוחנים את כל החומרים יחד בבלנדר ומוסיפים רבע עד חצי כוס מים, בהתאם למידת החריפות הרצויה.

  • 02.

    מתבלים בחצי כפית מלח.

הכנת? כאן מדרגים
(306)