מתכון מחביתה טבעונית | השף הלבן

כריך חביתה טבעונית

חביתה טבעונית? יש דבר כזה והוא אפילו טעים! ככה תכינו בקלות כריך חביתה טבעונית מעורר תיאבון

מאת: אריאל בן חמו
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
כריך חביתה טבעונית
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו
המרכיבים ל1:
  • 1/4 כוס קמח עדשים כתומות
  • 1/2 כוס משקה סויה במתיקות מופחתת "תנובה"
  • 1/4 כפית כורכום- לא חובה
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • לשדרוג: פטרוזיליה/ כוסברה/ בצל סגול קצוץ/ פטריות
להגשה:
  • 2 לחמניות
  • ממרח פסטו / ממרח בטעם גבינה
  • ירקות שאוהבים פרוסים: חסה, מלפפון, עגבנייה
הוראות הכנה:
  • 01.

    בקערה מערבבים היטב קמח עדשים עם משקה סויה עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה, במידת הצורך מוסיפים משקה סויה.

  • 02.

    מוסיפים תבלינים ושדרוגים אם רוצים, יוצקים חצי מהתערובת על מחבת טפלון חמה.

  • 03.

    מטגנים עד שצד אחד מתגבש והופכים.

  • 04.

    מרכיבים את הכריך: חותכים את הלחמניה לחצי, מורחים את הממרח שבחרתם, מוסיפים את החביתה ואת הירקות שבחרתם ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(5)