ארטיק שוקולד קוקוס טבעוני – לפינוק ביתי מנצח | השף הלבן

ארטיק שוקולד קוקוס טבעוני

לא תאמינו באיזו קלות תוכלו להכין בבית ארטיקים טבעוניים מפנקים בטעם שוקולד וקוקוס! הנה המתכון שאתם חייבים לנסות

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל8:
ארטיק:
  • 250 גרם (2 גביעים) מעדן סויה בטעם טבעי "תנובה"
  • 120 מ"ל (1/2 כוס) משקה קוקוס-שקדים "תנובה"
  • 80 גרם (1/2 כוס) אגוזי קשיו, מושרים כ-15 דקות במים רותחים ומסוננים
  • 3-4 כפות סירופ מייפל טבעי (אופציה - לפי הטעם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
ציפוי וקישוט:
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • חמאת בוטנים מומסת
  • שברי בוטנים
  • פיסטוק, קצוץ
גודל תבנית: 8 תבניות ארטיקים אישיות
הוראות הכנה:
  • 01.

        שמים בקערת בלנדר את כל מרכיבי הארטיק וטוחנים לתערובת אחידה וחלקה.

  • 02.

        יוצקים את התערובת לתבנית ארטיקים, נועצים מקלון עץ ומקפיאים למשך 3 שעות לפחות, או עד שהארטיקים יציבים לגמרי.

  • 03.

        מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על באן מרי, מוסיפים את השמן ומערבבים. מעבירים לכלי צר וגבוה.

  • 04.

        מחלצים את הארטיקים מהתבנית, טובלים בשוקולד עד לציפוי המלא ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 05.

        מחזירים למקפיא ל-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

        מקשטים את הארטיקים בזילופי שוקולד וחמאת בוטנים, מפזרים בוטנים ופיסטוק ומגישים מיד. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)