מתכון מרק ירקות ביתי | השף הלבן

מרק ירקות ביתי

מרק ירקות מלא בריאות, מתאים במיוחד לימי החורף הגשומים

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק ירקות ביתי
המרכיבים ל5 מנות:
מרכיבים:
  • 1 ראש סלרי
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור כוסברה
  • 6 גזרים קלופים וחתוכים
  • חצי ראש כרוב חתוך לרבעים
  • 3 קישואים חתוכים לחצאים
  • 2 בטטות קלופות וחתוכות לרבעים
  • כוס גריסי פנינה
  • פלפל אנגלי לפי הטעם
  • 3 עלי דפנה
  • מלח ופלפל
הוראות הכנה:
  • 01.

    מרפדים סיר גדול (6 ליטר) בעשבי התיבול

  • 02.

    מוסיפים את הירקות והתבלינים ומכסים ב-

  • 03.

    5 ליטר מים

  • 04.

    מביאים לרתיחה ומוציאים את הקצף

  • 05.

    מבשלים בסיר פתוח, על אש קטנה, כשעה

  • 06.

    טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח

  • 07.

    מסלקים את כל הירקות ומסננים את המרק

  • 08.

    מוסיפים את גריסי הפנינה ומבשלים עד שהם רכים

  • 09.

    טוחנים ומכניסים פנימה את תפוחי האדמה, הגזר, הקישואים והבטטות

הכנת? כאן מדרגים
(97)