מתכון פיתות שום | השף הלבן

פיתות שום

מנת פתיחה קלילה ופשוטה להכנה לחובבי השום

מאת: רחל אלהרר
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פיתות שום
המרכיבים ל5 מנות:
  • 5 פיתות
  • מלח גס עבה
לתערובת:
  • פטרוזליה קצוצה דק דק
  • שמן זית
  • שום טרי קצוץ דק
הוראות הכנה:
  • 01.

    מכינים תערובת מהשום, הפטרוזיליה והשמן זית.

  • 02.

    מורחים את התערובת מעל הפיתות ומפזרים מעל מלח עבה ושום מעושן.

  • 03.

    אופים בתנור בחום של 190-200 מעלות (או בטוסטר אובן) עד שהפיתות מקבלות גוון חום בהיר.

הכנת? כאן מדרגים
(217)