מתכון סופגניות ספינג' במכשיר דונאטס - מושלם לחנוכה! | השף הלבן

סופגניות ספינג' במכשיר דונאטס

סופגניות עם טוויסט

מאת: קארין שי
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סופגניות ספינג' במכשיר דונאטס
המרכיבים ל20 מנות:
  • חצי קילו קמח
  • כף שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • כפית מלח
  • 2 כפות שמן
  • 2 וחצי כוסות מים פושרים
  • סוכר לציפוי
הוראות הכנה:
  • 01.

    במערבל עם וו לישה שמים קמח ושמרים (מי שרוצה יכול גם קמח שמרים),2 כפות סוכר וכוס מים. מתחילים עם הלישה,תוך כדי מוסיפים את שאר כמות המים ולשים כ-8 דקות.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מוסיפים את המלח ואת השמן וממשיכים ללוש עוד כ10 דקות .

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    שמים בקערה משומנת משמנים טיפה מלמעלה ועוטפים בניילון נצמד.

  • 04.

    מתפיחים למשך כשעה וחצי (עד שהבצק מכיל או משלש את נפחו)

  • 05.

    כאשר המכונה חמה משמנים כל חריץ דונאטס במעט שמן ויוצקים מהבצקבאמצעות היד וכף לעזרה.

  • 06.

    ממלאים את כל החריצים עד סוף הגובה (חצי דונאטס ) וסוגרים לכ-7דקות.פותחים ומוציאים כאשר זהוב וטובלים בסוכר משני הצדדים.

הכנת? כאן מדרגים
(204)