מתכון פשטידת בצל קלה | השף הלבן

פשטידת בצל קלה

פשטידת בצל קלה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פשטידת בצל קלה
המרכיבים ל6 מנותתבנית אנגלית:
  • 4 בצלים פרוסים דק ומוזהבים במחבת עם מעט חמאה
  • 2 גביעי שמנת חמוצה בטעם של פעם
  • 1 חבילה פתיתי גבינת עמק למאפים 200 גרם של השף הלבן
  • 4 ביצים
  • 4 כפות קמח תופח
  • 1 כף עמילן תירס (קורנפלור)
  • מלח ופלפל
  • אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
  • 01.

    מסננים את הבצל (אפשר לשמור את השמן לתיבול וכו’...)

  • 02.

    מחממים בסיר את הבצל מוסיפים שמנת ונותנים לתערובת להתקרר.

  • 03.

    מערבבים בקערה את תערובת הבצל, הביצים, גבינה, הקמח העמילן ומתבלים במלח בפלפל ובאגוז מוסקט.

  • 04.

    משמנים תבנית אנגלית יוצקים את הבלילה ואופים ב-170 מעלות 50 דקות. מצננים מעט ומגישים. המתכון נלקח מקטגוריית פשטידות.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(196)