מתכון פסטה עם פטריות, פלפלים ונתחי חזה עוף | השף הלבן

פסטה עם פטריות, פלפלים ונתחי חזה עוף

פסטה מהירה, צבעונית ומשביעה ,בתיבול של טימין ואורגנו

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פסטה עם פטריות, פלפלים ונתחי חזה עוף
המרכיבים ל5 מנות:
  • 500 גרם פסטה פנה [פסטה קצרה] ,או פסטה קונכיות קטנות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 5 פלפלים מצבעים שונים ,חתוכים לרצועות
  • 1 סלסילת פטריות שמפיניון [250 גרם] פרוסות
  • 6 שיני שום פרוסות
  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 1 כף עלי טימין טריים
  • 1 כף אורגנו טרי קצוץ דק
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות עיטורי עגבניות של 'אוליביה' או עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות
הוראות הכנה:
  • 01.

    1, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,במקביל מחממים במחבת את השמן הזית, מוסיפים את הפלפלים והפטריות ומטגנים עד להזהבה, כ- 7 דקות

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 02.

    2,מוסיפים את השום ורצועות העוף ומטגנים עד שהעוף משנה את צבעו,מוסיפים את היין,מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 4 דקות ,בוחשים מדי פעם

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 03.

    3,מוסיפים את עשבי התיבול והעגבניות המיובשות

  • 04.

    מערבבים ומסירים מהאש,מחלקים את הפסטה למנות

  • 05.

    מניחים מעל מעט מתערובת העוף והירקות ומגישים עם המון אהבה

הכנת? כאן מדרגים
(145)