מתכון גליליות חזה עוף במלית פטריות ובצל | השף הלבן

גליליות חזה עוף במלית פטריות ובצל

איך מכינים גליליות חזה עוף?

מאת: אמיר יהב
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
גליליות חזה עוף במלית פטריות ובצל
המרכיבים ל6 מנות:
  • 6 נתחים של חזה עוף
  • ביצה
  • חופן פטרוזיליה
  • קופסת פטריות חתוכות משומרות
  • בצל אחד
  • פירורי לחם
  • שום כתוש
  • מלח, פלפל
  • תבלין לגריל עוף
הוראות הכנה:
  • 01.

    לוקחים מחבת ומחממים אותה עם שמן,

  • 02.

    חותכים את הבצל ומכניסים אותו כאשר השמן חם,

  • 03.

    שמים את קופסת הפטריות ומחכים עד להשחמה.

  • 04.

    כאשר רואים את הבצל והפטריות מושחמים מכניסים את חופן הפטרוזיליה את השום ואת התבלינים כאשר אנו מקפיצים את המלית,ולהוציאה לקערה.

  • 05.

    לקחת חלק מן המלית ולשים במרכז החזה.

  • 06.

    לגלגל את החזה ולהכניס באמצע קיסם כדי שיחזיק את החזה. לטבול בביצה ובפירורי לחם ולהכניס למחבת המחוממת עם שמן. כאשר רואים שהחזה עוף מוכן מוציאים אותו לצלחת וביתיאבון ☺

הכנת? כאן מדרגים
(435)