קאצ׳ו אה פפה– מתכון איטלקי לארוחת הצהריים המושלמת | השף הלבן

קאצ׳ו אה פפה

בואו לגוון את מתכוני הפסטה הקבועים שלכם עם מתכון לקאצ'ו אה פפה – פסטה ברוטב גבינה ופלפל שחור שמכינים בקלי קלות. מתכון מושלם לארוחת ערב או צהריים זוגית

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קאצ׳ו אה פפה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל2:
  • 140 גרם חמאה
  • 500 גרם ספגטי
  • 2 כפיות מלח גס
  • 2 כפיות גדושות פלפל שחור גרוס
  • 200 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
  • 01.

    מבשלים את הספגטי ומסננים. שומרים 6 כפות ממי הבישול 

  • 02.

    מחממים מחבת עם חמאה עד להמסה 

  • 03.

    מוסיפים מלח ופלפל ומי בישול, מוסיפים 100 גרם פרמזן ואת הספגטי ומערבבים

  • 04.

    מגישים מיד עם גבינת פרמזן מגוררת מעל

הכנת? כאן מדרגים
(6)