מתכון שוקי עוף בציפוי פריך וטעים | השף הלבן

שוקי עוף בציפוי פריך וטעים

מתלבטים מה להכין לילדים בחופשה? קבלו מתכון לשוקי עוף בציפוי פריך וטעים שכל הילדים יאהבו

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
שוקי עוף בציפוי פריך וטעים
המרכיבים ל4:
  • שמונה שוקי עוף
  • פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • שמן לטיגון עמוק
הוראות הכנה:
  • 01.

    מסירים מהשוקיים את העור (עדיף לקנות את השוקיים בלי עור מראש).

  • 02.

    מבשלים בסיר גדול עם מים, עד שכל השומן והלכלוך שבעוף צף למעלה, מסירים אותו עם כף או מצקת (כחצי שעה בערך), מוציאים את העוף ומניחים לו להתקרר מעט.

  • 03.

    בסיר עמוק מחממים שמן לטיגון, השמן צריך להגיע לפחות למחצית הסיר

  • 04.

    טורפים את הביצים בקערה.

  • 05.

    בצלחת שטוחה מערבבים פירורי לחם עם כפית אחת אבקת עוף.

  • 06.

    טובלים כל עוף בביצים הטרופות ודואגים שיהיה מכוסה מכל הכיוונים.

  • 07.

    מגלגלים את העוף הטבול בביצה בתוך פירורי הלחם, עד לכיסוי מלא ומכניסים לסיר השמן.

  • 08.

    כשהציפוי משחים, מוציאים מהשמן ומניחים על צלחת עם נייר סופג, לספיגת עודפי השמן. טיפ: אפשר להשתמש בשמן כדי לטגן בו צ'יפס כתוספת, אם משתמשים בו מיידית ולא ממתינים. הנה גם מתכון לשוקי עוף בריבת צילי ופלפלים כבושים  

הכנת? כאן מדרגים
(624)