מתכון קרפלך בשר ברוטב עגבניות | השף הלבן

קרפלך בשר ברוטב עגבניות

תוספת רוטב עגבניות ביתי לקרפלך משקית משדרגת את המנה במידה ניכרת, מנה עיקרית טעימה ומשביעה

מאת: אור ימיני
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קרפלך בשר ברוטב עגבניות
המרכיבים ל7-9 מנות:
  • חבילת קרפלך בשר
לרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • בצל בינוני
  • 2 שיני שום פרוסות דק מאוד
  • 3 עגבניות קצוצות לריבועים
  • כף רסק עגבניות
  • כפית סוכר
  • כף אבקת מרק עוף מדולל במים רותחים
  • 2 כפות עלי בזיליקום קצוץ
הוראות הכנה:
  • 01.

     להכין את הקרפלך לפי הוראות הכנה על גבי האריזה,

  • 02.

     במקביל להכין את הרוטב. לטגן בצל בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העגבניות ולבשל על אש קטנה כ-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

     להוסיף לרוטב את השום, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, סוכר ובזיליקום לבשל ל-10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.

  • 05.

     להוסיף את הקרפלך לרוטב לערבב ולהגיש.

הכנת? כאן מדרגים
(233)