מתכון טארט שוקולד בצורת עיגולים | השף הלבן

טארט שוקולד בצורת עיגולים

כמה שהוא טעים, ככה קל להכנה! בואו ללמוד להכין טארט שוקולד מושלם מנוקד בעיגולים

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
טארט שוקולד בצורת עיגולים
צילום: שני בריל
המרכיבים ל8-10:
  • 200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
  • 150 גרם חמאת "תנובה"
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 3 ביצים L
  • 1/2 כוס קמח לבן רגיל
מצרכים לבצק:
  • 1/2 חבילה (450 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל גבי האריזה
גודל תבנית: תבנית טארט 22 ס"מ
הוראות הכנה:
  • 01.

    פורסים את הבצק על משטח עבודה מקומח מעט ומעליו מניחים את תבנית הטארט כשהיא הפוכה. חותכים מסביב לתבנית ומשאירים 4 ס"מ רווח מסביב (בעצם יוצרים עיגול גדול יותר מגודל התבנית).

  • 02.

    חוזרים על הפעולה עוד פעם כך שיווצרו לכם 2 עיגולים.

  • 03.

    מניחים עיגול אחד בתוך התבנית ומהדקים לשוליים ולתחתית תבנית הטארט. את שאריות הבצק בצדדים למעלה משאירים כרגע.

  • 04.

    ממלאים במילוי השוקולד כמעט עד הסוף.

  • 05.

    קורצים עיגולים בתוך עיגול הבצק השני (חשוב שיהיה קר!) בצורה חופשית בשלל גדלים או שורה של עיגולים בינוניים ואז שורה של עיגולים קטנים.

  • 06.

    מניחים מעל מילוי השוקולד ומהדקים את הבצק לצדדים. גוזרים או חותכים את שאריות הבצק מסביב.

  • 07.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות ומצננים היטב לפני שמגישים.מילוי השוקולד:ממיסים את השוקולד והחמאה עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.מוסיפים סוכר וטורפים היטב.מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים עד להטמעה.מוסיפים קמח ומערבבים עד שהוא נטמע וזהו, המילוי מוכן להכנס לטארט!

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(7)