מתכון סלט כרוב סגול, תפוחי עץ, סלרי וקוביות עוף | השף הלבן

סלט כרוב סגול, תפוחי עץ, סלרי וקוביות עוף

סלט שאפשר להכין יום-יומיים מראש

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט כרוב סגול, תפוחי עץ, סלרי וקוביות עוף
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
  • 1/2 כרוב סגול פרוס דק
  • 1 תפוח עץ (מכל סוג) מגולען, חתוך לרבעים ופרוס דק
  • 2 גזרים קלופים חתוכים בעזרת קולפן לרצועות דקות
  • 2 ענפי סלרי פרוסים
  • 4-5 כפות חומץ תפוחים
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 1 שקית (450 גרם) קוביות עוף בתיבול עדין "מאמא עוף", מוכנות לפי ההוראות על האריזה
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים את כל מרכיבי הסלט למעט קוביות העוף ומניחים ל-10 דקות לספיגת טעמים. מוסיפים את קוביות העוף, מערבבים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)