• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • השף הלבן מציע רעיונות לארוחות
  • מנות ראשונות
  • תפוח אדמה מוקרם עם פטריות
ספריית-השף
  • תפוח אדמה מוקרם
  • מרק קרם עגבניות
  • פיטריות גמבו מוקרמות
  • פסטה מוקרמת

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות בעל טעם מעודן

מאת: ריקי חדד
דרג:
תפוח אדמה מוקרם עם פטריות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 6
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כפית פלפל שחור
  • כפית אגוז מוסקט
  • גבינה צהובה פתיתי עמק
  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לעיגולים
  • חמאה של תנובה
  • שקית רוטב פטריות
  • קופסת פטריות שמפניון טריות פרוסות דק
  • 1/2 1 גביע שמנת לבישול
  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • כפית מלח

איך מכינים:

1. מבשלים את פרוסות תפוחי האדמה עד שמתרככות באופן חלקי.
2. במקביל ממיסים בסיר חמאה, שופכים את הפטריות ומטגנים עם שקית רוטב הפטריות. מוסיפים את השמן ואת החלב.
3 מתבלים במלח,פלפל שחור ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך כמה דקות.
4. מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית מרובעת ושופכים את הרוטב. מפזרים מעל גבינה צהובה.
5. אופים בתנור בחום של 200 מעלות בערך כ-40 דקות עד שרואים שהגבינה מתחילה להישרף.

שאלות ותשובות:

  • -+ 1. מתאים להקפאה?
    לא.
  • -+ 2. מתאים להכנה מראש?
    כן. אופים במשך זמן קצר מהנקוב במתכון בלי להניח לגבינה להשחים. לפני ההגשה מחממים מחדש עד שציפוי הגבינה מזהיב.
  • -+ 3. אפשר להפוך לפרווה?
    לא.
  • -+ 4. אפשר להחליף את פתיתי העמק בגבינה מגוררת אחרת?
    כן. נסו גבינות קשות אחרות מהמגוון של תנובה: גוש חלב, גלבוע, קצ'קבל, תערובת של פתיתי עמק ופתיתי פרמזן "השף הלבן".
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • תפוח אדמה מוקרם
  • מרק קרם עגבניות
  • פיטריות גמבו מוקרמות
  • פסטה מוקרמת
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו