• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • השף הלבן מציע רעיונות לארוחות
  • מנות ראשונות
  • תפוח אדמה מוקרם נוסח שווצריה
ספריית-השף
  • פלפלונים ממולאים בקוטג' מופחת נתרן
  • סלט פסטה עם עגבניות מיובשות וגבינה בולגרית
  • פשטידת בטטה וגבינות
  • מאפינס שמנת ופטריות

תפוח אדמה מוקרם נוסח שווצריה

תפוח אדמה מוקרם וממכר שלא תרצו להפסיק לאכול

מאת: עורך השף הלבן
דרג:
תפוח אדמה מוקרם נוסח שווצריה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: מנות 4
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 תפוחי אדמה אדומים שטופים היטב
  • 1/2 כפית מלח שולחן
  • 1 כפית מלח גס
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות בינוניות
  • חופן גבינה "גליל-רוקפור" של תנובה, מגוררת גס
  • חופן גבינת גאודה של תנובה, מגוררת גס
  • 2 כפות צנוברים קלויים

איך מכינים:

אופן ההכנה:

1. חוצים את תפוחי האדמה לאורכם, חותכים שוב כל חצי לאורך. חותכים את הרבעים לאורכם כך שיווצרו 3 פרוסות בצורה סירה. בסוף החיתוך יהיו לפנינו 12 פרוסות תפוחי אדמה מאורכות.
2. מרתיחים מים בסיר גדול בתוספת חצי כפית מלח.
3. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
4. לאחר רתיחת המים בסיר מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים ומבשלים ברתיחה קלה כ-5 דקות. מסננים במסננת גדולה ורחבה ומצננים מעט באוויר (לא בשטיפה מתחת למים).
5. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית רחבה ובוזקים מעליהם כפית מלח גס, 2 כפות שמן זית, קורט פלפל שחור גרוס וקוביות פלפל אדום ומערבבים היטב.
6. מעבירים לצליה בתנור במשך 30-35 דקות.
7. מוציאים את התבנית מהתנור, מפזרים מעל כל תפוחי האדמה בצורה שווה את הגבינות המגוררות ומחזירים לתנור להמסת הגבינות ולהשחמה קלה.
8. מוציאים מן התנור, מפזרים צנוברים קלויים ומגישים חם.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פלפלונים ממולאים בקוטג' מופחת נתרן
  • סלט פסטה עם עגבניות מיובשות וגבינה בולגרית
  • פשטידת בטטה וגבינות
  • מאפינס שמנת ופטריות
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו