מתכון תבשיל טופו, ירקות וקארי בקרם קוקוס | השף הלבן

תבשיל טופו, ירקות וקארי בקרם קוקוס

תבשיל צמחוני חם בסגנון הודי עם ירקות ורוטב מתקתק

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
תבשיל טופו, ירקות וקארי בקרם קוקוס
המרכיבים ל2 מנות:
  • 1/2 בצל
  • 1 פלפל אדום
  • 1 קישוא בינוני
  • 1/2 חציל בינוני
  • 1 עגבניה בשלה גדולה
  • 1 חבילת "טופו תנובה" בטעם טבעי
  • 1/2 סלסלת פטריות
  • שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 2 ענפי טימין טרי
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • 1 כף פתיתי קוקוס לבן
  • 2 כפיות קארי
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
הוראות הכנה:
  • 01.

    חותכים את הירקות והטופו לקוביות בינוניות.

  • 02.

    מחממים מחבת ווק היטב, ויוצקים עליו 3 כפות שמן זית. מוסיפים אל הווק את קוביות החציל, קוביות הבצל, קוביות הפלפל וקוביות הקישוא ביחד עם הטימין. מתבלים בקורט פלפל שחור גרוס.

  • 03.

    מקפיצים את הירקות למשך 5 דקות בווק החם.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את העגבניה, הטופו והפטריות ומקפיצים למשך 4 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 05.

    מתבלים במלח ומוסיפים את פתיתי הקוקוס ו-2 כפיות קארי, ומערבבים לדקה נוספת.

  • 06.

    מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים למשך 2 דקות. 

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 07.

    מגישים חם מעל אורז לבן או כתוספת למנה עיקרית.

הכנת? כאן מדרגים
(200)