מתכון שקשוקה תרד וגבינת פטה | השף הלבן

שקשוקה תרד וגבינת פטה

שקשוקה בגרסה ירוקה, בריאה ואלגנטית. את הגבינה מוסיפים ברגע האחרון על השקשוקה החמה והיא נמסה קלות מהמגע עם התרד החם. כל כך טעים וכל כך פשוט

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
שקשוקה תרד וגבינת פטה
המרכיבים ל6 מנות:
  • 2 כפות שמן זית
  • 600 גרם עלי תרד טריים
  • מלח
  • 6 ביצים
  • 250 גרם גבינת פטה “פיראוס” מפוררת גס
  • 2 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים דקים (החלק הלבן והירוק)
  • פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים מחבת עמוקה וגדולה על להבה בינונית, מוסיפים שמן ובצל ירוק ומאדים 3-2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    מוסיפים תרד, ממליחים מעט, מפלפלים ומערבבים עד שהתרד מתחיל להתרכך.

  • 03.

    שוברים ביצים אחת-אחת לתוך קערית ומחליקים לתוך המחבת. מכסים ומבשלים 5-2 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מפזרים פטה ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(903)