הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
אמנם קראנו לתבשיל הזה שקשוקה, אבל הוא הרבה יותר מזה! סלק צלוי, מנגולד, גבינת חלומי ועיזים נהדרות וביצים רכות- ארוחת הבוקר המושלמת! מתכון מעולה של דור משה
1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
2. לצליית הסלקים, שוטפים היטב את הסלקים, עוטפים אותם בנייר אפייה ואופים עד כ65-75 דקות, עד לריכוך. מצננים מעט את הסלקים.
3. סלק אחד חותכים לקוביות קטנות, ואת השני טוחנים בבלנדר ביחד עם השמנת לבישול.
4. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים עד שהם הופכים לשקופים. מוסיפים את השום ומטגנים במשך שלוש דקות נוספות. מוסיפים את המנגולד ומבשלים במשך כמה דקות, עד שהמנגולד ומתרכך ומאבד את הנוזלים. מוסיפים את הסלק הקצוץ ומבשלים במשך כמה דקות עם מכסה סגור. מוסיפים את הסלק שטחנו עם השמנת, מוסיפים מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הביצים ומכסים.
5. בינתיים מטגנים את גבינת החלומי: במחבת בינונית מחממים את שמן הזית ומטגנים את גבינת החלומי משני צדדיה עד להזהבה.
6. מפזרים מעל השקשוקה את הגבינות ומגישים מיד