• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • השף הלבן מציע רעיונות לארוחות
  • ארוחת בוקר
  • שקשוקה סגולה
ספריית-השף
  • שקשוקה חריפה וקלה להכנה
  • ספרינג-רולס במילוי חביתה, פרוסות עמק וירקות
  • קלאב סנדביץ' עם עמק וביצת עין
  • פריטטה ירקות שורש וגבינת עיזים

שקשוקה סגולה

אמנם קראנו לתבשיל הזה שקשוקה, אבל הוא הרבה יותר מזה! סלק צלוי, מנגולד, גבינת חלומי ועיזים נהדרות וביצים רכות- ארוחת הבוקר המושלמת! מתכון מעולה של דור משה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דור משה \ צילום : דור משה \ עיצוב : דור משה
דרג:
שקשוקה סלק עם חלומי צלויה וגבינת עיזים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 3
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 סלקים גדולים
  • ¾ כוס שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום, פרוס לפרוסות דקות
  • צרור מנגולד שטוף, חתוך לרצועות גסות (ללא החלק הלבן)
  • מלח, פלפל שחור
  • 6 ביצים בגודל L
  • להגשה:
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ חבילה (100 גרם) גבינת חלומי פיראוס, חתוכה לרצועות
  • ½ חבילה (100 גרם) גבינת פרומעז, פרוסה עבה

איך מכינים:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות.

2. לצליית הסלקים, שוטפים היטב את הסלקים, עוטפים אותם בנייר אפייה ואופים עד כ65-75 דקות, עד לריכוך. מצננים מעט את הסלקים. 

3. סלק אחד חותכים לקוביות קטנות, ואת השני טוחנים בבלנדר ביחד עם השמנת לבישול.

4. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים עד שהם הופכים לשקופים. מוסיפים את השום ומטגנים במשך שלוש דקות נוספות. מוסיפים את המנגולד ומבשלים במשך כמה דקות, עד שהמנגולד ומתרכך ומאבד את הנוזלים. מוסיפים את הסלק הקצוץ ומבשלים במשך כמה דקות עם מכסה סגור. מוסיפים את הסלק שטחנו עם השמנת, מוסיפים מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מוסיפים  את הביצים ומכסים.

5. בינתיים מטגנים את גבינת החלומי: במחבת בינונית מחממים את שמן הזית ומטגנים את גבינת החלומי משני צדדיה עד להזהבה.

6. מפזרים מעל השקשוקה את הגבינות ומגישים מיד




דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • שקשוקה חריפה וקלה להכנה
  • ספרינג-רולס במילוי חביתה, פרוסות עמק וירקות
  • קלאב סנדביץ' עם עמק וביצת עין
  • פריטטה ירקות שורש וגבינת עיזים
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו