שבלולי פילו במילוי ירקות וטופו - מאפה טבעוני! | השף הלבן

שבלולי פילו טבעוניים במילוי טופו וירקות קלויים

מאפה מעולה לכל שעה – לבית או לפיקניק

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
שבלולי פילו טבעוניים במילוי טופו וירקות קלויים
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל6 יחידות:
  • 1 חציל גדול ( או 2 קטנים) חתוך לקוביות קטנות
  • 2 קישואים או זוקיני חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 פלפלים חתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום לא קלופות
  • 1 כפית עלי תימין
  • מלח, פלפל
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/2 מיכל סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי
  • 1/2 חבילת טופו תנובה עם בזיליקום, מגורר גס
  • 6 עלי פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על־גבי האריזה
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל 200 מעלות ומצפים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    שמים את הירקות (כולל שיני השום) בתבנית, בוזקים תימין, מלח ופלפל, יוצקים 3 כפות שמן זית ואופים כ 25 דקות עד שהירקות רכים ומזהיבים. מעבירים את הירקות לקערה, מחלצים את פנים שיני השום אל תוך הקערה, מוסיפים את גבינת הסויה והטופו ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

    מניחים דפי פילו על משטח העבודה, מברישים בשמן, מניחים מילוי ומגלגלים לרולדה ואחר כך לשבלול. מניחים בתבנית. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.

  • 04.

    מברישים את השבלולים בשמן זית, אופים כ 30 דקות עד הזהבה ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(4)