• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • רשימת המתכונים לפסח
  • תפוח אדמה אפוי במילוי מנגולד ופרובטו
ספריית-השף
  • קניידלעך ממולאים בגבינת עיזים עם חמאת פרמזן מתובלת
  • ממרח גבינות וחצילים לפסח
  • אומלט חמציץ וחמד
  • מוס שוקולד מריר

תפוח אדמה אפוי במילוי מנגולד ופרובטו

תפוח אדמה ממולא בגרסה חלבית חגיגית

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
תפוח אדמה אפוי במילוי מנגולד ופרובטו
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 6-10
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10 תפוחי אדמה מבושלים על קליפתם
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות שמן זית
  • מילוי:
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל קטן קלוף קצוץ
  • 1/2 חבילת מנגולד קצוץ
  • 150 גרם גבינת פרובטו עיזים מעודנת 5% "פיראוס", חתוכה לקוביות של 1 ס"מ
  • לכיסוי:
  • תוכן תפוחי האדמה המבושלים
  • 1 חלמון
  • 1 כף חמאה מומסת
  • מלח, פלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • לזילוף: 2 כפות שמן זית

איך מכינים:

1. קולפים את תפוחי האדמה המבושלים ובעזרת כף פריזאית או כפית מרוקנים את תפוחי האדמה אך משאירים שוליים בעובי 1-1.5 ס"מ. שומרים את תכולת התפוחים.
2. מחממים תנור ל 200 מעלות. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת נייר אפיה, בוזקים עליהם מעט מלח, פלפל וזולפים שמן זית. אופים כ 20 דקות עד ששולי תפוחי האדמה מזהיבים. מוציאים ומשאירים את התנור דולק.
3. בנתיים מכינים את המילוי: מחממים במחבת שמן ומטגנים את הבצל 2-3 דקות. מוסיפים את המנגולד וממשיכים לטגן 4-5 דקות עד שהמנגולד רך. מוציאים לקערה, מוסיפים פרובטו ומערבבים.
4. מכינים את הכיסוי: שמים את מרכיביו במעבד מזון ומעבדים לקרם. אם רוצים מעבירים לשקית זילוף.
5. ממלאים את תפוחי האדמה במילוי המנגולד. מורחים או מזלפים קרם תפוחי אדמה על המילוי, מניחים בתבנית ואופים כ 15-20 דקות עד הזהבה. מגישים חם.



אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד רשימת המתכונים לפסח מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של רשימת המתכונים לפסח.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • קניידלעך ממולאים בגבינת עיזים עם חמאת פרמזן מתובלת
  • ממרח גבינות וחצילים לפסח
  • אומלט חמציץ וחמד
  • מוס שוקולד מריר
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו