הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
תפוח אדמה ממולא בגרסה חלבית חגיגית
1. קולפים את תפוחי האדמה המבושלים ובעזרת כף פריזאית או כפית מרוקנים את תפוחי האדמה אך משאירים שוליים בעובי 1-1.5 ס"מ. שומרים את תכולת התפוחים.
2. מחממים תנור ל 200 מעלות. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת נייר אפיה, בוזקים עליהם מעט מלח, פלפל וזולפים שמן זית. אופים כ 20 דקות עד ששולי תפוחי האדמה מזהיבים. מוציאים ומשאירים את התנור דולק.
3. בנתיים מכינים את המילוי: מחממים במחבת שמן ומטגנים את הבצל 2-3 דקות. מוסיפים את המנגולד וממשיכים לטגן 4-5 דקות עד שהמנגולד רך. מוציאים לקערה, מוסיפים פרובטו ומערבבים.
4. מכינים את הכיסוי: שמים את מרכיביו במעבד מזון ומעבדים לקרם. אם רוצים מעבירים לשקית זילוף.
5. ממלאים את תפוחי האדמה במילוי המנגולד. מורחים או מזלפים קרם תפוחי אדמה על המילוי, מניחים בתבנית ואופים כ 15-20 דקות עד הזהבה. מגישים חם.