• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • רשימת המתכונים לפסח
  • מתכון לעוגת גבינה כשרה לפסח
ספריית-השף
  • מתכון לעוגת גבינה על בסיס בצק שקדים כשרה לפסח
  • חגיגה של פול ותחתיות ארטישוק עם קבבוני כבש מעודנים
  • טוגני מצות אישיים
  • מצה עם שוקולד

מתכון לעוגת גבינה כשרה לפסח

עוגה מפנקת רכה ועשירה שאיננה זקוקה לציפוי.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
מתכון לעוגת גבינה כשרה לפסח
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 12 סוג תבנית / כלי: תבנית בקוטר 24 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 ביצים גדולות מופרדות לחלבונים ולחלמונים
  • ¼1 כוסות סוכר
  • 500 גרם גבינה לבנה 5% תנובה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 2 כפות מיץ לימון
  • ½ כוס קמח תופח לעוגות כשל"פ
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% מסדרת השף הלבן

איך מכינים:


1. מרפדים תחתית תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ במלבן של נייר אפייה ומהדקים סביבה את מסגרת התבנית. מחממים את התנור לחום בינוני־נמוך (160 מעלות) כשתבנית התנור הגדולה מושחלת במדף האמצעי.


2. מקציפים את חלבוני הביצים עם ½ כוס סוכר לקצף גמיש ומבריק. בקערה שנייה מערבלים יחד גבינה, חלמונים, שארית הסוכר, וניל, קליפת לימון, מיץ לימון וקמח תופח כשל"פ לתערובת חלקה. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה בקערה שלישית.


3. מוסיפים את הקצפת לתערובת הגבינה ומערבלים במהירות נמוכה רק עד שהיא מעורבבת למחצה. מוסיפים את קצף החלבונים ומערבבים בתנועות קיפול במרית לתערובת אוורירית אחידה.


4. מעבירים את התערובת לתבנית המרופדת. מניחים את תבנית העוגה על תבנית התנור ואופים במשך 25 דקות. מושכים את תבנית התנור החוצה ומעבירים להב סכין בין שולי העוגה לדופנות התבנית (מאפשר תפיחה אחידה ומונע סדקים). מחזירים את התבנית לתנור ואופים במשך 30 דקות נוספות או עד שמרכז העוגה כמעט יציב. מכבים את התנור ומניחים לעוגה להצטנן בתוכו 30 דקות. מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לגמרי. מכסים ומקררים במשך 12 שעות לפחות לפני ההגשה.




אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד רשימת המתכונים לפסח מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של רשימת המתכונים לפסח.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • מתכון לעוגת גבינה על בסיס בצק שקדים כשרה לפסח
  • חגיגה של פול ותחתיות ארטישוק עם קבבוני כבש מעודנים
  • טוגני מצות אישיים
  • מצה עם שוקולד
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו