הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
עוגה מפנקת רכה ועשירה שאיננה זקוקה לציפוי.
1. מרפדים תחתית תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ במלבן של נייר אפייה ומהדקים סביבה את מסגרת התבנית. מחממים את התנור לחום בינוני־נמוך (160 מעלות) כשתבנית התנור הגדולה מושחלת במדף האמצעי.
2. מקציפים את חלבוני הביצים עם ½ כוס סוכר לקצף גמיש ומבריק. בקערה שנייה מערבלים יחד גבינה, חלמונים, שארית הסוכר, וניל, קליפת לימון, מיץ לימון וקמח תופח כשל"פ לתערובת חלקה. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה בקערה שלישית.
3. מוסיפים את הקצפת לתערובת הגבינה ומערבלים במהירות נמוכה רק עד שהיא מעורבבת למחצה. מוסיפים את קצף החלבונים ומערבבים בתנועות קיפול במרית לתערובת אוורירית אחידה.
4. מעבירים את התערובת לתבנית המרופדת. מניחים את תבנית העוגה על תבנית התנור ואופים במשך 25 דקות. מושכים את תבנית התנור החוצה ומעבירים להב סכין בין שולי העוגה לדופנות התבנית (מאפשר תפיחה אחידה ומונע סדקים). מחזירים את התבנית לתנור ואופים במשך 30 דקות נוספות או עד שמרכז העוגה כמעט יציב. מכבים את התנור ומניחים לעוגה להצטנן בתוכו 30 דקות. מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לגמרי. מכסים ומקררים במשך 12 שעות לפחות לפני ההגשה.