מתכון דג אמנון עם חומוס | השף הלבן

דג אמנון עם חומוס

דג אמנון מבושל עם חומוס

מאת: עורך השף הלבן
קל רמת מיומנות
דג אמנון עם חומוס
המרכיבים ל6 מנות:
  • 2 דגי אמנון בינוניים חתוכים ל -3 ומנוקים
  • כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר משומר)
  • חופן גדול כוסברה קצוצה
  • 2 כפות פפריקה (אפשר לגוון מתוק וחריף)
  • 3 פלפלים יבשים מתוקים
  • מלח
  • שמן
  • 2 גמבות חתוכות גס
  • 1 עגבנייה חתוכה לרבעים
  • 4 שיני שום פרוסות
  • פלפל שחור
  • מים
הוראות הכנה:
  • 01.

    שוטפים את נתחי הדגים ומניחים בסיר.

  • 02.

    מפזרים כוסברה, שום,גמבות,פלפליבש, חומוס וגמבה.

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים שמן, מים, פפריקה ותבלינים.

  • 04.

    יוצקים מעל הדגים ומביאים לרתיחה קלה באש קטנה.

  • 05.

    מבשליםכ - 25 דקות באש קטנה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(97)