רוטב שמנת ופסטו – קלאסי ופשוט | השף הלבן

רוטב שמנת ופסטו

רוטב שמנת ופסטו מהיר הכנה שיעשיר כל מנת פסטה. חמישה מוצרים בלבד, עשר דקות עבודה ויש לכם ארוחה! רוצים לגוון? החליפו את ממרח הפסטו בממרח עגבניות מיובשות

מאת: הגולש אור
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
רוטב שמנת ופסטו
המרכיבים לל-6 סועדים:
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • כף שום כתוש
  • 1 חבילה שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 2 כפות ממרח פסטו מוכן
  • מעט פתיתי פרמזן "השף הלבן" / גבינת רוקפור / גבינת עמק
  • 1 כפית תבלין קארי
גודל תבנית: מחבת רחבה
הוראות הכנה:
  • 01.

    ממיסים 50 גרם חמאה על אש נמוכה.

  • 02.

    מוסיפים כף שום כתוש ומערבבים דקה.

  • 03.

    מוסיפים שמנת מתוקה ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכת הרוטב (כ-2 דקות בישול).

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מוסיפים 2 כפות ממרח פסטו ומערבבים במשך דקה.

  • 05.

    אפשר להוסיף בשלב זה 1/2 או 1 כפית תבלין קארי, שיוסיף טעם וריח נהדר. אפשר להוסיף גם מעט גבינת פרמזן, עמק או רוקפור.

  • 06.

    מערבבים עם פסטה מוכנה ומגישים עם גבינת מגוררת מעל.

  • 07.

    בתאבון!

הידעת?

יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. קבלו מתכון לרוטב שמנת ופסטו מהיר הכנה שיעשיר כל מנת פסטה. חמישה מוצרים בלבד, עשר דקות עבודה ויש לכם ארוחה! רוצים לגוון? החליפו את ממרח הפסטו בממרח עגבניות מיובשות.

הכנת? כאן מדרגים
(745)