מתכון רביולי ברוטב שמנת ובטטה | השף הלבן

רביולי ברוטב שמנת ובטטה

רביולי מעודן – מתאים לאירוח וגם לארוחה משפחתית

מאת: לאה זילברמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
רביולי ברוטב שמנת ובטטה
המרכיבים ל8-6:
  • 2 כוסות יוגורט BIO תנובה 1.5%
  • רביולי במילוי בטטה
  • 1 תיבולית עשבי תיבול
  • בצל חתוך דק לפי הטעם
  • 1 שמנת לבישול השף הלבן 500 מ"ל
  • גבינת עמק מגורדת
  • רביולי במילוי מוצרלה קולקשן
הוראות הכנה:
  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מבשלים את הרביולי במים רותחים במשך 2 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    במחבת ממיסים חמאה, מטגנים בצל עד לשקיפות, מוסיפים את היוגורט והשמנת ומסמיכים במקצת.

  • 04.

    שופכים את הרוטב על הרביולי, מגרדים גבינה צהובה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(197)