מתכון קרואסון מבצק מלוואח | השף הלבן

קרואסון מבצק מלוואח

מתכון מהיר להכנת מאפה בצורת קרואסון במילוי גבינה, עשוי בצק מלאווח, בעיטור שוקולד צ'יפס

מאת: מורן תמר נפוסי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קרואסון מבצק מלוואח
המרכיבים ל40 קרואסונים:
  • 5 מלוואחים קפואים מופשרים
  • 3 כפיות ריבה
  • 2 כוסות מים
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • חבילת שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחלקים כל מלאווח ל- 4-8 משולשים שווים.

  • 02.

    מערבבים את גבינת השמנת עם סוכר הוניל לכדי מלית אחידה.

  • 03.

    שמים מלית בכל משולש בצק ומפזרים מלמעלה נטיפי שוקולד צ'יפס.

  • 04.

    אופים בתנור למשך 8 דקות.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 05.

    מערבבים מים וריבה לכדי משחה ומברישים את הקרואסונים.

הכנת? כאן מדרגים
(43)