הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
קציצות צמחוניות / טבעוניות טעימות מאוד.
1. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ומשמנים אותו בשמן זית. מחממים את התנור לחום בינוני־גבוה (200 מעלות).
2. טוחנים יחד במעבד מזון חומוס, בצל ושום. מוסיפים לחם, עשבי תיבול, טחינה, לימון ותבלינים, וטוחנים לתערובת דביקה ונוחה לעיצוב. צרים מהתערובת 16 קציצות עגולות פחוסות בידיים משומנות בשמן זית. מסדרים את הקציצות בתבנית ואופים במשך 25 דקות. מצננים 10 דקות, ובינתיים מכינים את הרוטב.
3. יוצקים את העגבניות המשומרות למחבת גדולה או לסוטז בקוטר 30 ס"מ. ממלאים את הקופסה במים ומוסיפים למחבת. מוסיפים את כל שאר המצרכים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם. מכסים ומבשלים 10 דקות. מרימים את הקציצות במרית ומניחים אותן ברוטב כשהצד העליון כלפי מטה. מבשלים 3 דקות והופכים בזהירות. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. זורים על הקציצות פטרוזיליה קצוצה. מגישים חם או פושר.
טיפ: הקציצות
ה"יבשות" (בלי הרוטב) נהדרות בתוך פיתה בתוספת טחינה וחמוצים.